0521-47 08 70

info@vanersborgsresebyra.se
Mån-tis 10.00-18.00 lunch 13.30-14.30
Lördagar stängt
Edsgatan 16, 462 33 Vänersborg

Privatresor

Förutom att vi själva älskar att resa och kan erbjuda massor av tips och inspiration, så erbjuder Vänersborgs Resebyrå erfarenhet och trygga bokningar. Vänersborgs Resebyrå är anslutet till Svenska resebyråföreningen (SRF), vilket ger dig som kund en stor trygghet. Läs mer om SRF här: http://www.srf-org.se
Genom vår partner Travel Support, som företräder många av nordens alla privatägda resebyråer, har Vänersborgs Resebyrå dessutom mycket förmånliga avtal med exempelvis flygbolag, hotell och biluthyrare. Det gör att du alltid får en prisvärd resa.

 

Tre starka skäl för att boka din privatresa med Vänersborgs Resebyrå:

Vi gör jobbet åt dig

I stället för att du själv lägger tid på att kolla priser och bokningsmöjligheter hos flygbolag, hotell, bilfirmor eller kollar olika charterarrangörers erbjudanden så pratar du bara med oss. Vi tar hand om alltihop. Enkelt, smidigt och tryggt.

Det bästa alternativet

Varje gång. Vi är uppkopplade mot branschens globala databaser. Det gör att vi hittar det bästa alternativet utifrån dina önskemål.

Tryggare bokning

Vi kan branschen och hjälper dig med alla detaljer. Om något behöver justeras hanterar vi även om- och avbokningar. Skulle något gå fel med din resa hjälper vi dig med eventuell reklamation, i enlighet med branschens riktlinjer.

Boka din resa här: