0521-47 08 70

info@vanersborgsresebyra.se
Mån-tis 10.00-18.00 lunch 13.30-14.30
Lördagar stängt
Edsgatan 16, 462 33 Vänersborg

Om oss

Som fullservicebyrå samarbetar vi med de ledande researrangörerna och bidrar varje dag med vår erfarenhet från världens alla hörn. I Vänersborgs Resebyrås butik i Vänersborg hittar du många års samlad branschkunskap och sannolikheten att vi besökt den plats du är nyfiken på är stor. Vi samlar hela tiden på oss ny kunskap från nya resmål för att kunna ge dig den bästa servicen.

Att resa kan handla om en stor investering och vi vill hjälpa dig att få en upplevelse som lever upp till dina förväntningar. Och lite till. Mycket handlar det om att vara noga med detaljerna och vi kan ge dig de goda råden, de bästa tipsen och en trygg bokning med branschens alla garantier.

Marina

Marina

VD

Alexandra

Alexandra

Resekonsult

Travel Support

Vänersborgs Resebyrå ingår i Travel Support, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja de stordriftsfördelar som Travel Supports inköp och leverantörsavtal erbjuder

Medlem i SRF

Vänersborgs Resebyrå är medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, SRF, vilket är en branschorganisation för resebyråer och researrangörer. Föreningens ändamål är att verka för en positiv utveckling av resebyråbranschen samt biträda medlemmarna i gemensamma frågor. För att bli medlem i SRF måste ett företag bland annat ha sunda ekonomiska förhållanden samt ställa lagstadgad resegaranti. Här utöver krävs att resebyråns anställda har tillräcklig erfarenhet och utbildning.

Resegaranti

Vänersborgs Resebyrå har ställt panter till Kammarkollegiet som säkerhet enligt resegarantilagen. Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Resenären kan då ansöka om ersättning ur resegarantin.

Vänerborgs Resebyrå