0521-47 08 70

info@vanersborgsresebyra.se
Mån-tis 10.00-18.00 lunch 13.30-14.30
Lördagar stängt
Edsgatan 16, 462 33 Vänersborg

Gruppresor

GRUPP & KONFERENS

Att resa tillsammans med sina arbetskamrater, sina studentkompisar eller hela glada släkten ger alltid minnen för livet. Just att uppleva saker ihop med andra skapar extra starka intryck. Tänk dig själv att kunna blicka tillbaka på en lyckad konferens i London, New York eller i solen vid en härlig sandstrand. Det ger garanterat något riktigt roligt att prata om när man är tillbaka i vardagen igen och det stärker vi-känslan på ett sätt som är svårt att lyckas med på hemmaplan.

Förutom företagskonferenser bokar vi på Vänersborgs Resebyrå många studentresor, föreningsresor, träningsläger eller större släkt- och familjeresor i samband med högtidsdagar. Att ta med barn och barnbarn och fira när man fyller jämnt är förstås något som ingen någonsin glömmer.

En gruppbokning omfattar ca 10-15 resenärer och uppåt. Vi löser alla detaljer och kan även hjälpa till att förboka olika arrangemang och utflykter på resmålet. Att hitta en bra helhetslösning innan ni åker gör att ni får ut så mycket mer av gruppresan eller konferensen.