0521-47 08 70

info@vanersborgsresebyra.se
Mån-tis 10.00-18.00 lunch 13.30-14.30
Lördagar stängt
Edsgatan 16, 462 33 Vänersborg

Affärsresor

Vänersborgs Resebyrå har lång erfarenhet av affärsresor och kan ge er full service. Ditt företag kan få en egen kontaktperson, som ansvarar för att era bokningar flyter snabbt och smidigt. Kontakta oss gärna för mer information, så berättar vi mer om hur vi hjälper er att öka effektiviteten kring företagets resande.

Genom vår partner Travel Support, som företräder många av nordens alla privatägda resebyråer, har vi Vänersborgs Resebyrå mycket förmånliga avtal med exempelvis flygbolag, hotell och biluthyrare. Det gör att ditt företag alltid får en prisvärd och trygg bokning. Vänersborgs Resebyrå är också anslutet till Svenska resebyråföreningen (SRF), vilket ger dig som företagskund en extra stor trygghet. Läs mer om SRF här: http://www.srf-org.se

Sju starka skäl för att boka dina affärsresor med Vänersborgs Resebyrå:

  • De effektivaste alternativen. Vi kan erbjuda ditt företag branschens hela utbud av flygtider och förbindelser. Det sparar tid och ökar er effektivitet, samtidigt som vi ser till att er resepolicy följs utifrån era krav på kvalitet.
  • Bred kompetens. Utöver att vi har full kunskap om själva resebokningarna så har vi förstås också koll på allt som rör exempelvis visum, försäkringar eller andra tjänster som ert företag behöver.
  • Ekonomisk kontroll. Att resa inom företaget kan innebära en stor kostnad. Därför tjänar företaget på att samla sin reseservice hos oss. Både för att få bra priser och bäst service. Det underlättar också för er interna kostnadsuppföljning.
  • Komplett bokningsinformation. Om du som arbetsgivaren snabbt måste lokalisera medarbetare eller om något skulle inträffa under resan så finns den samlade informationen hos oss. Det är en trygghet.
  • Service 24 timmar om dygnet. Som en extra service erbjuder vi ett förmånligt avtal om dygnet-runt-service via vår samarbetspartner Travel Support. Det är en extra trygghet om exempelvis något inträffar under resan, eller om bokningen måste justeras på kvällar eller helger.
  • Lägg tiden på er affär. I stället för att ert företags medarbetare lägger tid på att boka sina resor ska de givetvis ägna sig åt sina ordinarie arbetsuppgifter. Att söka resor, boka, göra om- och avbokningar tar bara onödig tid. Det är betydligt smartare att låta oss göra jobbet.
  • Snabb och smidig reseinformation. Företaget får snabbt och smidigt all reseinformation via mejl eller per post om så önskas.